Apteekkikosmetiikka


Aco

ACO-tuotteiden raaka-aineet ovat tarkoin valittuja. Kaikki raaka-aineet ovat tehokkaita, mutta samanaikaisesti mahdollisimman hellävaraisia iholle. Tuotteet on huolellisesti kehitetty pohjoismaiseen ilmastoon iholle, joka tarvitsee intensiivistä kosteutusta. ACO tarjoaa jokaiselle ihotyypille sopivan tuotteen, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa oikeiden raaka-aineiden avulla juuri sen verran kuin iho tarvitsee. Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan.


Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avène-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on tuotteissa minimoitu. Avene-sarjasta löytyy tuotteet kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, couperosa-iholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle.


Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat.


Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.


Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita.