Apteekkikosmetiikka


Aco

ACO-tuotteiden raaka-aineet ovat tarkoin valittuja. Kaikki raaka-aineet ovat tehokkaita, mutta samanaikaisesti mahdollisimman hellävaraisia iholle. Tuotteet on huolellisesti kehitetty pohjoismaiseen ilmastoon iholle, joka tarvitsee intensiivistä kosteutusta. ACO tarjoaa jokaiselle ihotyypille sopivan tuotteen, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa oikeiden raaka-aineiden avulla juuri sen verran kuin iho tarvitsee. Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan.


Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avène-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on tuotteissa minimoitu. Avene-sarjasta löytyy tuotteet kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, couperosa-iholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle.


Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat.


Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.


Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita.


CeraVe

CeraVe sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia jotka kosteuttavat ja vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. CeraVe on kehitetty kuivalle iholle. Sarja on hajusteeton, hypoallergeeninen eikä tuki ihohuokosia.


La Roche Posay

La Roche Posay sarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja tuotesarja sisältää La Roche Posay:n lähdevettä. Tuotesarjan sisältä löytyy monia eri hoitolinjoja, esimerkiksi herkälle ja kuivalle, couperosa iholle kuin rasvaiselle sekaihollekin. Tuotteet on kehitelty yhteistyössä maailmanlaajuisesti yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. La Roche-Posay -tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee  25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti.


Vichy

Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi Thermal Spa -lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein ja sopivuus herkälle iholle on todettu lääkäreiden valvonnassa. Turvallisuus ja tehokkuus perustuvat iho- ja molekyylitutkimuksiin. Tuotteet testataan mm. valmistajan kehittämällä ja patentoimalla keinoiholla, joka on rakenteeltaan hyvin lähellä elävää ihoa. Vichy on Euroopan suosituin apteekkikosmetiikkasarja.